wat doet

Dorpsbelangen

Dorpsbelangen probeert de relevante informatie rond de gaswinningsproblematiek zoveel mogelijk bij te houden maar steunt hierbij ook grotendeels op de gemeente Oldambt die ook goed geÏnformeerd is. Soms zijn er gezamenlijke overleggen. Jaarlijks worden we op de hoogte gehouden van ontwikkelingen. Ook steunt Dorpsbelangen op Groninger Dorpen die geregeld informatiebijeenkomsten belegd hierover. Hier willen wij dan ook naar verwijzen.Als u vragen heeft kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Met onze contacten met de gemeente kunnen we mogelijk voor u bemiddelen.

versterkingsoperatie, schademeldingen en waardedalingsregeling

Wellicht ten overvloede maar voor de duidelijkheid: bovenstaande begrippen zijn verschillende onderdelen die spelen binnen de aardbevingsproblematiek in Groningen. Er kan schade aanwezig zijn maar toch geen versterking aan de orde zijn, en andersom. Van de waardedalingsregeling kunnen alle huizenbezitters in Nieuwolda gebruik maken.
Als u meer wilt weten: het beste overzicht van alles rond dit dossier staat ons inziens op de websites waarnaar wij bovenaan deze pagina verwijzen.

HEEFT U INSPIRATIE, WENSEN of SUGGESTIES?

(Tips voor ons dorp, wat moet er anders? Wat moet er beter?)

 

Laat het ons weten!